Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
“Zhdukja e mërgimtarëve nga Drenasi”, policia jep detaje për rastin e raportuar nga familjarët - Philoshea

“Zhdukja e mërgimtarëve nga Drenasi”, policia jep detaje për rastin e raportuar nga familjarët

By admin Sep 1, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Një person nga Drenasi dje kishte njoftuar policinë se vëllai i tij, i cili jeton jashtë vendit, derisa ishte në Kosovë me familjen e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tyre.

Për këtë rast zëdhënësja e policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti, ka thënë për Gazetën Express se janë duke kryer procedurat e verifikimit.

“Kemi informacione që janë kontaktuar personat e raportuar nga familjarët. Aktualisht jemi duke kryer procedurat e nevojshme të verifikimeve të informacioneve si dhe dokumentimin e tyre para se të procedojmë rastin më tutje”, tha ajo.

Policia për këtë rast fillimisht ka raportuar në raportin 24 orësh.

“Më 31.08.2023 një mashkull kosovar ka raportuar se vëllai i tij i cili jeton jashtë vendit, derisa ishte në Kosovë me familjen e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tyre. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

By admin

Related Post