​ Von Cramon: Qytetarët e Kosovës e kanë merituar liberalizimin e vizave qe një kohë të gjatë

By admin Dec 1, 2022 #Liberalizimi #Vizat #Von Cramon

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka thënë se se qytetarët e Kosovës kanë merituar liberalizimin e vizave për një kohë të gjatë.

“Qytetarët e Kosovës e meritojnë liberalizimin e vizave qe një kohë të gjatë”, ka shkruar Cramon në Twitter.

Cramon shtoi se bindjen e Këshilli i Bashkimit Evropian dh nga Parlamenti Evropian do të marrin një veprim sa më shpejt që të jetë e mundur.

“Ne jemi të bindur se negociatat ndërmjet Këshillit të Evropës dhe Parlamentit Evropian si bashkë-ligjvënës do të jenë të shpejta dhe do të çojnë në miratim sa më shpejt të jetë e mundur”, ka shkruar Viola von Cramon.  /TV Arbëria

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *