Vjosa Osmani duhet të shpallë zgjedhjet në komunat veriore të Kosovës pas dorëheqjes së kryetarëve

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Zgjedhjet per kryetar komunash ne veri te pashmangshme thotë avokati Besnik Berisha.

Pavaresisht negociatave qe mund te zhvillohen dhe rezultatit qe mund te arrihet ne mes te Kosoves dhe Serbise, nje gje tashme eshte e sigurt:

Doreheqja e Kryetareve te Komunave ne veri eshte e pakthyeshme dhe Presidentja Osmani detyrohet qe brenda afatit ligjor t’i shpalle zgjedhjet per secilen nga komunat me shumice serbe, kryetaret e te cilave tashme kane dhene doreheqje.

Kushtetuta dhe ligji nuk njeh “pishman”, ndaj doreheqjet jane definitive dhe zgjedhjet per kryetare te komunave per ate pjese te vendit jane te pashmangshme.

Pergatitne buxhetin dhe njoftojeni KQZ per nje fakt te tille!

P.S Ne rast se e keni harru, ky eshte vendimi i Gjykates Kushtetuese ne rastin e doreheqjes se kryetarit Qazim Qeskaj👇

Vjosa Osmani duhet të shpallë zgjedhjet në komunat veriore të Kosovës

By admin

Related Post