Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Ushtria amerikane në gatishmëri të lartë, frikë se po përgatitet një suIm - Philoshea

Ushtria amerikane në gatishmëri të lartë, frikë se po përgatitet një suIm

By admin Nov 1, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Shërbimet inteligjente të Arabisë Saudite dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë alarmuar lidhur me rrezikun e një sulmi nga Irani.

Sipas vlerësimeve të zyrtarëve, Irani po planifikon sulme në disa lokacione në Arabi, gjë që ka shtyrë ushtrinë amerikane dhe ushtritë tjera në Lindje të Mesme në një nivel të lartë gatishmërie, raporton The Wall Street Journal, transmeton Gazeta Express.  

Sipas mediave të huaja, Teherani kërkon aksione ushtarake për ta tërhequr vëmendjen nga protestat disajavore të grave që kërkojnë t’i japin fund shtypjes gjinore.

Zëdhënësi i Këshillit për Siguri Kombëtar të SHBA-së i ka thënë WSJ-së se Uashingtoni është i brengosur nga inteli saudit dhe se “nuk do të hezitojë” për të mbrojtur interesat e SHBA-së dhe të aleatëve në Lindjen e Mesme.

By admin

Related Post