Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Tifozi shqiptar që futi flamurin në stadium: Iu tregova që shqiponja vjen edhe nga toka, jo veç nga qielli - Philoshea

Tifozi shqiptar që futi flamurin në stadium: Iu tregova që shqiponja vjen edhe nga toka, jo veç nga qielli

By admin Dec 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Tifozi shqiptar, Ubejd Shiti, i cili ishte i pranishëm në stadium në ndeshjen Serbi – Zvicër ka treguar për emocionet që kishte gjatë takimit, raporton TV Arbëria.

Shqiptari u bë senzacion në mediat online, pasi fotografia e tij me flamurin e UÇK’së në stadium u bë virale dhe u shpërnda nga mijëra persona.

Sipas Ubejd Shitit, emocionet që ai kishte në momentin kur u fut në ndeshje ishin të papërshkrueshme.

“Futjen e flamurit në stadium e kam pas objektivin kryesor, nuk më interesojke nëse nuk e shoh ndeshjen. Ju tregova që shqiponja vjen edhe nga toka, jo veç nga qielli”, tha Shiti për Kanal10.

By admin

Related Post