Tahiri: Koha që BE-ja ta ndalë hipokrizinë e Serbisë, kjo duhet të zgjidhet nesër në Samitin në Tiranë


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ish-kryenegociatorja Edita Tahiri ka pyetur se edhe sa kohë BE do ta tolerojë Serbinë që me politikën e saj hipokrite të jetë edhe me Rusinë, edhe me perëndimin, raporton TV Arbëria.

Ajo përmes një postimi në Facebook, ka thënë se është koha që BE të jetë e prerë me Serbinë dhe ta ndalë hipokrizinë e saj, e këtë duhet ta zgjidh nesër Samiti në Tiranë.

Edhe sa kohë BE-ja do ta tolerojë Serbinë me politikën e saj hipokrite “edhe me Rusinë, edhe me perëndimin.”

Postimi i plotë:

Është koha që BE-ja të jetë e prerë me Serbinë, ta ndalë hipokrizinë e saj për hir të paqes dhe stabilitetit në rajon, Samiti nesër në Tiranë duhet ta zgjidh këtë çështje, nder shumë çështje që ngarkojnë Ballkanin kjo është çështja e parë që duhet zgjidhur!

By admin

Related Post