Szunyog: BE do të vazhdojë të mbështesë sektorin e drejtësisë në Kosovë


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, sot ka takuar përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor dhe Prokurorial të Kosovës.

Szunyog ka potencuar se kanë biseduar për zhvillimet e fundit brenda sistemit të drejtësisë dhe siç ka shkruar ai, është theksuar rëndësia e pavarësisë së gjyqësorit dhe bashkëpunimit midis ekzekutivit dhe gjyqësorit.

“BE do të vazhdojë të mbështesë sektorin e drejtësisë dhe zbatimin e sundimit të ligjit në Kosovë, ndërsa përparon në rrugën e saj të integrimit në BE.”, ka shkruar Szunyog në Twitter.   /TV Arbëria

By admin

Related Post