Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Sveçla nga Mitrovica: Kemi kapacitete për të siguruar mbajtjen e zgjedhjeve - Philoshea

Sveçla nga Mitrovica: Kemi kapacitete për të siguruar mbajtjen e zgjedhjeve


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ministri i Brendshëm Xhelal Sveçla ka folur sot nga Mitrovica për zgjedhjet në komunat veriore dhe situatën atje.

Në lidhje me zgjedhjet, Sveçla tha se kanë kapacitete për të siguruar mbarëvajtjen e tyre.

“Absolutisht që kemi kapacitete për të siguruar mbajtjen e zgjedhjeve”, tha Sveçla në një prononcim për media pranë urës së Ibrit.

Sveçla foli edhe për mundësinë e shtimit të forcave policore në veri të vendit, ku tha se po bëhen vlerësime për këtë.

“Policia e Kosovës bën planet e saj. Në bazë te saj bën vlerësimin e situatës dhe në bazë të saj shton kapacitetet”, deklaroi Sveçla.  /TV Arbëria

By admin

Related Post