SuImi ndaj të moshuarës/ “Orenda” merr vendim për katër infermiere

By admin Nov 2, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Rezidenca për të moshuarit në Pejë, ‘Orenda’ ka suspenduar katër infermiere për rastin ku dy infermiere suImojnë një të moshuar.

vendimin e kësaj qendre thuhet se Aurona Pelaj suspendohet pas suImit ndaj të moshuarës në kohën e kujdestarisë.

Ndërsa për infermieret tjera në arsyetim thuhet se kanë qenë në ndërrim bashkë më të dhe nuk e kanë lajmëruar rastin tek përgjegjësi.

By admin

Related Post