Shtrenjtohen nafta dhe benzina për 24 orët e ardhshme

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka njoftuar për çmimet tavan të derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.72 euro-cent për litër, apo një cent më shtrenjtë se një ditë më parë.

Ndërsa, çmimi i benzinës është 1.47 euro-cent për litër, po ashtu një cent më shtrenjtë se një ditë më parë.

Kurse, çmimi i gazit ka mbetur i njëjtë, 0.71 euro për litër edhe për 48 orët e ardhshme.

By admin

Related Post