Sa ishte i dënuar personi i kërkuar nga Policia e Kosovës që u arrestu sot në Prizren.

By admin Aug 29, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Arrestohet një person i kërkuar me urdhëresë nga Gjykata
Policia në Prizren me datën 29.08.2023 rreth orës 11:30, ka arrestuar një person për të cilin kishte urdhëresë aktive nga Gjykata Themelore në Prizren, për veprën penale “Dhunë familje ”.
I arrestuari është shoqëruar ne stacionin policor ne Prizren dhe pas përfundimit të procedurave të nevojshme policore, i dyshuari A.M. 55 vjeçar është dërguar në vuajte te dënimit prej gjashte muajve (6) burgim.

By admin

Related Post