Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Publikohet fotoja, Kurti shoqërohej gjatë studimeve me Ardian Kastratin e PDK-së - Philoshea

Publikohet fotoja, Kurti shoqërohej gjatë studimeve me Ardian Kastratin e PDK-së

By admin Nov 3, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ndonëse kundërshtarë të ashpër në politikë, Kryeministri Kurti dhe deputeti i PDK-së Ardian Kastrati, janë shfaqur së bashku në një fotografi.

Fotografia e vjetër, e cila është publikuar në rrjetet sociale, sigurisht i takon kohës së studimeve.

Në fotografinë ku shfaqen Kurti e Kastrati, shihen edhe katër persona të tjerë.

Edhe pse mund të kenë qenë kolegë ose shokë në vitet e tyre të rinisë, ata sot janë kundërshtarë të ashpër në politikë, derisa deputeti Kastrati shpreh kritika të shpeshta ndaj Albin Kurtit dhe partisë së tij.

By admin

Related Post