Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Postoi në rrjetet sociale video duke shtënë me armë, Policia e dërgon në mbajtje - Philoshea

Postoi në rrjetet sociale video duke shtënë me armë, Policia e dërgon në mbajtje


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Njësitë policore në Gjakovë, gjatë hetimeve kanë arritur të sigurojnë një video incizim në rrjetet sociale ku vërehet se i dyshuari mashkull kosovar kishte shtënë me armë zjarri.

Në konsultim me prokurorin është kontaktuar i dyshuari mashkull kosovar, i cili pas dorëzimit të armës dhe intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.       /TV Arbëria       

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *