Pleqtë në rrezik- Llapjani 19 vjeçar rrahë vazhdimisht babain e tij të moshuar

By admin Nov 3, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Dhuna në familje është një ndër dukuritë më shqetësuese në vend. Çdo ditë raportohen dhjetëra raste ku qytetarët dhunohen në forma të ndryshme nga familjarët e tyre. E edhe më të rënda bëhen rastet kur VlKTlMA janë prindërit, të cilët janë VlKTlMA të dhunës nga fëmijët e tyre.

Në një familje në rrugën ‘Llapi’ në Podujevë, djali dyshohet se ka suImuar fizikisht babain e tij, duke e detyruar këtë të fundit që rastin ta denoncojë në Polici.

Sinjali mëson se 19-vjeçari dyshohet se në mënyrë të vazhdueshme ka ushtruar dhunë fizike ndaj babait të tij, të cilin edhe e ka fyer e kanosur me fjalë të rënda.

Bazuar në dëshminë e viktimës, djali i tij ka gjithmonë sjellje agresive dhe është i dhunshëm në veprimet e tij dhe nuk ndihet i sigurt të jetojë me të.

I dyshuari është arrestuar dhe i njëjti është shoqëruar në stacion policor për intervistim, ku ka dhënë deklaratën e tij lidhur me rastin para hetuesve.

Me urdhër të Prokurorit të Shtetit, ndaj tij është iniciuar rasti ‘Dhunë në familje’.

By admin

Related Post