Plenkoviq për dialogun Prishtinë-Beograd: Bisedimet janë e vetmja zgjidhje për një marrëveshje


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Presidenti i Kroacisë, Andrej Plenkoviq, ka folur në lidhje për dialogun Kosovë-Serbi, duke inkurajuar për një marrëveshje.

“Unë besoj se bisedimet janë e vetmja zgjidhje dhe ne i inkurojmë për një marrëveshje. Dialogu i lehtësuar nga Bashkimi Evropian, në veçanti nga përfaqësuesi i lartë i BE-së, Josep Borrell dhe emisari i BE-së Miroslav Lajçak kanë shumë përvojë, ata janë përfshirë edhe në aktivitet e vjetra të regjionit”, ka theksuar Plenkoviq.

Plenkoviq shtoi se Serbia nuk duhet të ulet në dy karrige, nëse me të vërtet ka ambicie që t’i bashkohet BE-së.   /TV Arbëria

By admin

Related Post