Pjesët e riparimit të iPhone 15 do të kushtojnë më lir se të iphone 14

By admin Sep 22, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Sa kushtojnë pjesët e riparimit të iPhone 15?
Apple prezantoi serinë iPhone 15 shtatë ditë më parë, ndërsa kompania amerikane tani ka shpallur çmimet e riparimit për modelet nga kjo seri.

Zëvendësimi i pjesës së pasme të modeleve iPhone 15 Pro dhe iPhone 15 Pro Max do të kushtojë dukshëm më pak se zëvendësimi i të njëjtit komponent në paraardhësin. Do të kushtojë 170 dollarë (160 euro) për modelin Pro, ose 200 dollarë (188 euro) për Pro Max.
Ju kujtojmë se çmimet për zëvendësimin e kapakut të xhamit në iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro janë përkatësisht 500 dollarë (467 euro) dhe 550 dollarë (515).
Në modelet e zakonshme, zëvendësimi i xhamit në iPhone 15 do të kushtojë 170 dollarë (160 euro), ndërsa e njëjta punë në iPhone 15 Plus do të kushtojë 200 dollarë (188 euro). Këto janë çmime identike me modelet e vitit të kaluar iPhone 14 dhe iPhone 14 Plus

By admin

Related Post