Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Pacolli e LVV-së vazhdon avazin, sulmon sërish mediat e Kosovës!! - Philoshea

Pacolli e LVV-së vazhdon avazin, sulmon sërish mediat e Kosovës!!

By admin Aug 29, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli, ka vazhduar avazin e saj për t’i sulmuar mediat e Kosovës, ndonëse ajo bashkë me partinë ku bën pjesë, lavdërohen vazhdimisht se janë demokratë.

Megjithatë, ligjvënësja e pushtetit u shpreh se Kosova ka rritje ekonomike
Duke i marrë për referencë raportet ndërkombëtare dhe revistat prestigjioze, ajo tha se mediat në Kosovë, po e thonë të kundërtën për këtë çështje.

Madje, ajo tha se nuk po pyet se kujt duhet t’i besoj, pasi një gjë të tillë e di.
“Në raportet ndërkombëtare e revista prestigjoze botërore Kosova po verësohet shembull në Ballkan. Ndërsa në Kosovë në titujt e portaleve shkruhet krejt e kundërta”, u shpreh Pacolli.

“Derisa analistët e opozita po tregojnë se sa keq është ekonomia e Kosovës, revista britanike ‘The Economist’ ka shkruar se Kosova me rritje ekonomike ka tejkaluar fqinjët ballkanik. Spo pyes se kujt duhet me i besu. Dihet”, shkroi ajo në Facebook.

By admin

Related Post