Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
“Nuk jom tut”, Zoja Nushi tregon pse shkoi në shtëpinë e VaIi Corleone-s dhe çfarë ndodhi atje - Philoshea

“Nuk jom tut”, Zoja Nushi tregon pse shkoi në shtëpinë e VaIi Corleone-s dhe çfarë ndodhi atje

By admin Nov 19, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Në intervistën dhënë për “Kendiv”, vajza virale e “Tik-Tok”-ut Zoja Nushi foli edhe për një nga momentet më të komentuar që ndërlidhet me Vali Corleonen.

Zoja tregoi pse shkoi në shtëpinë e Vali Corleones, pas ftesës që ai i bëri ‘live’ derisa ishin në “Tik-Tok”.

Ajo thotë se kjo ishte diçka normale.

Video në linkun më poshtë.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *