Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Njohja e Kosovës nga Greqia, deklarohet kryeministri Mitsotakis - Philoshea

Njohja e Kosovës nga Greqia, deklarohet kryeministri Mitsotakis

By admin Nov 3, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kryeministri i Greqisë, Kyriakos Mitsotakis, ka thënë se raportet e Greqisë me Kosovën janë të mira por pozicioni nuk ndryshon.

“Raportet janë të mira por pozicioni i Greqisë nuk ndryshon”, është përgjigjur kryeministri i Greqisë për Kanal 10.

Procesi i Berlinit i ka vazhduar punimet sot ku pjesë e tij janë liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Para më shumë se një ore janë nënshkruar tri marrëveshje që prekin dimensionet ekonomike dhe ato të lëvizjes së lirë.

https://kosovaime.tv/kryeministri-kurti-jep-detaje-nenshkruam-tri-marreveshje-ne-berlin/

By admin

Related Post