Një burrë ankohet se dikush i mori 5 vetura në autosallonin e tij dhe nuk i pagoi


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Një burrë është ankuar se dikush i ka marrë 5 vetura në autosallonin e tij dhe nuk i ka paguar ende.

Ankuesi mashkull nga kosova ka raportuar se ne auto sallonin e tij, një i dyshuar mashkulli nga kosova, ka blerë 5 vetura për të cilat 82,000 € nuk i ka paguar ende”, thuhet në raportin e policisë.

Tutje, policia bën të ditur se në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit.       /TV Arbëria   

By admin

Related Post