Nenad Rashiq, ministër i ri për Komunitete dhe Kthim


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kryetari i Partisë Demokratike Progresive, Nenad Rashiq, është emëruar sot ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës.

Vendimi për emërim është nënshkruar nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Posti i ministrit për Komunitete dhe Kthim ka qenë vakant për gati një muaj, pasi ish-ministri Goran Rakiq dha dorëheqje.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Nenad Rashiq, Ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Republikës së Kosovës. Kryeministri Kurti e uroi z. Rashiq për detyrën dhe përgjegjësitë e reja institucionale në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Kryeministrit.  /TV Arbëria

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *