Në Mitrovicë shfaqen posterët ‘Putini në Kosovë’

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Largimi nga institucionet i përfaqësuesve politikë të serbëve të Kosovës ka bërë që gjatë të shtunës të ketë tensione në pjesën veriore të vendit.

Lista Serbe, partia më e madhe e serbëve, ka vendosur të largohet nga institucionet qendrore të Kosovës si dhe nga komunat në veri të vendit.

Këtë vendim, Lista Serbe ka marrë pas vendimit të autoriteteve të Kosovës për suspendimin e drejtorit të Policisë për rajonin e veriut, Nenad Gjuriq.

Gjuriqi ishte suspenduar pasi refuzoi të zbatojë vendimin për riregjistrimin e makinave që kanë targa të lëshuara nga Serbia në ato të Republikës së Kosovës.

By admin

Related Post