“Na e bëj hallall se të shkelëm gjakun”, Gold Ag dënon suImin e punonjëses ndaj nënës së dëshmorit në Pejë

By admin Nov 2, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Në mesin e personazheve publikë që kanë dënuar ngjarjen në Pejë, ku një punonjëse dhunoi fizikisht një të moshuar në azil, është dhe Gold Ag. E moshuara është nëna e dëshmorit Taulant Nuraj. “O Taulant Nuraj a na e bën hallall që ta kemi shkelë gjakun e nanën po ta rrahim veç që ka mbet pa ty.”

Sipas policisë së Kosovës, suImi ndaj të moshuarës ka ndodhur pesë ditë më parë. Deri më tani, Policia ka arrestuar tre persona të përfshirë në këtë rast pasi në pamjet e publikuara sot, përpos infermieres që e suImon të moshuarën, ka edhe persona të tjerë që nuk veprojnë për të parandaluar suImin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gold AG (@arianagushi)

By admin

Related Post