Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
'Mos u kthefshin kurrë', Jabllanoviq për largimin e serbëve nga institucionet - Philoshea

‘Mos u kthefshin kurrë’, Jabllanoviq për largimin e serbëve nga institucionet

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ish-ministri serb nga radhët e Listës Serbe, Aleksandër Jabllanoviq ka reaguar pas largimit të serbëve nga institucionet e Kosovës.

Ai ka uruar që këta të fundit të mos kthehen kurrë më në Kosovë.

Ndërkohë që i quajti “peshq” të dorëhequrit serbë, Jabllanoviq tha se pas tyre qëndron Lista serbe.

“Shkuan peshqit Lista serbe. Kosovë shpresojmë që kurrë më nuk do të kthehen. Serbët dhe Lista serbe nuk janë njëjtë, kot fshehen pas popullit. Ky është rezultat i politikave të tyre dhe shefit të tyre”, ka shkruar ai.

By admin

Related Post