Mjaltë dhe djathë të kontrabanduar nga Maqedonia, ndalohet në Prizren


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Njësitë policore pas një pune hetimore tek i dyshuari mashkull nga Kosova, kanë gjetur dhe sekuestruar 83 kavanoz me mjaltë dhe 40 kilogram djathë/kaçkavall që dyshohet se janë kontrabanduar nga Maqedonia Veriore në Republikën e Kosovës.

Rasti ka ndodhur në fshatin Prevallë të Prizrenit, ku janë marrë mostrat për ekzaminim nga ana e inspektorëve të AUV-it, ndërsa malli i sekuestruar i është dorëzuar Doganës së Kosovës për procedura të mëtutjeshme.

Po ashtu, është konsultuar prokurori i shtetit i cili ka rekomanduar që rasti të procedohet në procedurë të rregullt.  /TV Arbëria 

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *