Ministria publikon çmimin tavan të derivateve për 24 orët e ardhshme

By admin Nov 1, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 28 orët e ardhshme.

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 73 centë, i benzinës 1 euro e 42, duke shënuar ngritje për një cent nga dita e djeshme, derisa i gazit 72 centë, njëjtë sikur ditën e djeshme.

Këto çmime vlejnë deri ditën e merkurë në ora 10:00.

By admin

Related Post