Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Ministria e Drejtësisë suspendon përmbaruesin privat të Telekomit, familjar i deputetes së VV-së - Philoshea

Ministria e Drejtësisë suspendon përmbaruesin privat të Telekomit, familjar i deputetes së VV-së


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Zëvendësministri i drejtësisë, Blerim Sallahu, ka njoftuar se ka suspenduar përmbaruesin privat që deri pasnesër do ta përmbaronte një borxh mbi 6 milionë euro të Telekomit, raporton TV Arbëria.

Ai ka thënë se ka kaluar koha kur financat e Telekomit shërbenin si plaçkë për t’i pasuruar orkestruesit e tenderëve që lidheshin qëllimisht në disfavor të Kompanisë.

Përmbaruesi privat është Ilir Mulhaxha, që është familjar i deputetes së VV-së, Fatmire Mulhaxha Kollçaku.

 

Postimi i plotë:

Ka kaluar koha kur financat e Telekomit shërbenin si plaçkë për t’i pasuruar orkestruesit e tenderëve që lidheshin qëllimisht në disfavor të Kompanisë!
Në bazë të kompetencave ligjore, sapo nënshkrova Vendimin për suspendimin e përmbaruesit privat që deri pasnesër do ta përmbaronte një borxh mbi 6 milionë euro (të llogaritur gabimisht) të Telekomit.
Jemi qeverisje e ruajtjes dhe mbrojtjes së financave publike që derivojnë nga tatimet e qytetarëve tanë!

By admin

Related Post