“Me juve është privilegj të diskutohet”, kur deputeti Ardian Kastrati intervistonte Kurtin

By admin Sep 13, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati, është prej më kritikëve dhe me të zëshmëve kundër Qeverisë Kurti. Megjithatë duket se gjatë kohës sa kishte ushtruar profesionin e gazetarit, Kastrati ka qenë shumë miqësor me Kurtin. Madje e kishte konsideruar edhe privilegj diskutimin me të.

Këtë video ia ka shpërndarë këshilltari i Kurtit, Arianit Beqiri.

“Ardian Kastrati, deputeti i zëshëm i PDK-së, dikur gazetar në intervistën me KM Kurti:

– “me juve është privilegj të diskutohet”;

– “ju keni lexu jashtëzakonisht shumë në shkenca sociale këtë e di nga përvoja personale me juve…”, ka shkruar Beqiri.

By admin

Related Post