Me dokumente i ka 75 vjet, por Sabri FejzuIIahu zbulon moshën e tij të vërtetë

By admin Nov 18, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Këngëtari i njohur, Sabri Fejzullahu padyshim që është një nga ikonat e muzikës shqiptare, me një karrierë të gjatë në skenën muzikore.

Këngëtari ka rrëfyer shumë gjëra nga jeta e tij private dhe karriera muzikore.

Ndër të tjera, ai zbuloi edhe moshën e tij të vërtetë.

Ai zbuIoi se mosha e tij e vërtet është 76 vite, ndërsa në bazë të regjistrimit në dokumente ai i ka 75 vite.

“Une i kam mbushë 75 vite, sipas asaj që jam në çertifikatë të lindjes. Unë në të vërtetë i kam mbush 76 vite, për 77 kam hy. Babai im një vit më vonë më ka regjistru”, tha ai në ATV.

By admin

Related Post