Lista Serbe tërhiqet nga institucionet

By admin Nov 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë marrë vendim që të tërhiqen nga të gjitha institucionet e Kosovës, qeveria, kuvendi, komunat dhe institucionet tjera.

Kryetari i kësaj liste duke njoftuar për dorëheqjen nga pozita e ministrit për Komunitete dhe Kthim ka theksuar se vendimi do të jetë në fuqi derisa institucionet kosovare ta tërheqin vendimit për targat dh eta formojnë asociacionin, raporton Kosovo-online.

By admin

Related Post