“Lista Serbe” keqpërdor fëmijët për protesta

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Lista Serbe ka thirrur një protestë në sheshin “Car Llazar” në veri të Mitrovicës. Ajo që bië në sy është edhe pjesëmarrja e fëmijëve në këtë protestë.

Madje ata janë vendosur në ballë të protestës.

Kujtojmë se përfaqësuesit politik të serbëve kanë vendosur të largohen nga institucionet e vendit.

Ata po kërkojnë themelimin e asociacionit të komunave me shumicë serbe.

Ekipi i IndeksOnline ndodhet në veri dhe po përcjell nga afër protestën e thirrur nga Lista Serbe.

By admin

Related Post