Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Lista Serbe i fton qytetarët të tubohen nesër para “Car Llazarit” - Philoshea

Lista Serbe i fton qytetarët të tubohen nesër para “Car Llazarit”

By admin Nov 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Lista Serbe ka bërë thirrje për t’u mbajtur një tubim nesër në Mitrovicë të Veriut, para statujës së “Car Llazarit”.

Në njoftimin e lëshuar ftohen të marrin pjesë serbët e Kosovës, nga ora 12:00.

“Në forme unike dhe unanime do t’i themi Evropës dhe botës se shteti ynë i vetëm është Serbia, dhe president është Aleksandar Vuçiq”, thuhet në njoftimin e Listës Serbe.

By admin

Related Post