Lideri i opozitës turke, mesazh serbisht mafias serbe: Marsh nga këtu ose ju KËPUSlM kokën!

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Mafia serbe në Turqi është kthyer në problem serioz, duke e kthyer vendin në një “çerdhe” të lultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike,

Një javë më parë në Turqi u vra një person nga mafia serbe, ndërsa ditën e sotme u gjetën të varrosura brenda nja bahçeje 3 gra, të cilat pasi ishin torturuar janë vrarë nga grupet serbe.

Lidhur me këtë situatë të rëndë ka reaguar edhe kryetari i opozitës turke, Kemal Kılıçdaroğlu, i cili përmes një mesazhi në serbisht ju ka kërkuar mafiozëve që të largohen menjëherë nga Turqia në të kundërt do iu ikë koka.

Postimi i Kemal Kılıçdaroğlu:

I bëj thirrje karteleve; largohen nga qytetet tona. Ne do t’ju shkatërrojmë. Merr paratë e tua të pista dhe shko. Ne nuk kemi asnjë fëmijë për t’ju sakrifikuar.

By admin

Related Post