Labinot Tahiri thirrje Kurtit: Armatoseni popullatën tonë sepse serbët e Veriut i ke të armatosur

By admin Nov 1, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ish-deputeti i Republikës, Labinot Tahiri ka bërë thirrje për unitet dhe mbështetje për kryeministrin, Albin Kurti.

Tahiri ka shpërndarë artikullin e mediave beogradase ; “Me urdhër të Vuçiqit, ushtra serbe “nritët në nivel gatishmërie”

By admin

Related Post