Kuvendi miraton vendimin për zgjatjen e masave emergjente në energji


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kuvendi i Kosovës ka miratuar vazhdimin e masave emergjente për furnizimin me energji edhe për 30 ditë.

Pro vazhdimit të këtyre masave kanë votuar 61 deputetë. Opozita s’ka marrë pjesë në votim.

Në seancën e jashtëzakonshme, opozita pati kritika dhe akuza për Qeverinë dhe KEK-un, për siç theksuan në dështimin e mbajtjes në funksion të kapaciteteve prodhuese të energjisë elektrike.    /TV Arbëria

By admin

Related Post