Kurti: Kosova dhe Shqipëria duhet të jenë më shpesh bashkë

By admin Nov 27, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se është e domosdoshme avancimi i bashkëpunimit, ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.

Në mbledhjen solemne të Kuvendit të Shqipërisë dhe atij të Kosovës në Tiranë, Kurti tha se Kosova dhe Shqipëria duhet të jenë më shpesh bashkë, jo vetëm në kremta.

“Na duhet të jemi më shpesh bashkë, jo vetëm në kremta, duhet të punojmë bashkë, të ndajmë ide bashkë”, tha ai.   /TV Arbëria

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *