Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Kurti e viziton Handikosin - Philoshea

Kurti e viziton Handikosin


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pritet që të premten t’i vizitoj zyrat e Handikos-it në Veternik.

Sipas njoftimit nga Zyra e Kryeministrit, gjatë kësaj vizite Kurti do të takohet me përfaqësuesit e organizatës dhe anëtarët me aftësi të kufizuara.

“Vizita do të nisë në orën 11:45, në HANDIKOS, Qendra e Resurseve për Personat me Aftësi të Kufizuara Adresa: Veternik, Rr. Nekibe Kelmendi, Prishtinë 10000, Kosovë”, thuhet në njoftimin e Qeverisë.

Ky aktivitet do të realizohet me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara në Kosovë, si dhe vitit 2022 – Vit i Personave me aftësi të kufizuara në Kosovë.

/TV Arbëria

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *