Komuna e Shtimes anulon ekskursionin për maturantët në Shqipëri për këtë arsye

By admin Sep 19, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Komuna e Shtimes ka bërë të ditur se është anuluar ekskursioni për maturantët në Shqipëri, që ishte i planifikuar të realizohej gjatë ditëve të ardhshme.

Në njoftim thuhet se arsyeja e anulimit lidhet me kompaninë e cila sipas tyre, nuk i është përmbajtur ofertës dhe kontratës së fituar.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për anulim të aktivitetit të ekskursionit për maturantë

Me keqardhje njoftojmë maturantët dhe mësimdhënësit e dy shkollave të mesme për anulimin e ekskursionit të paraparë të mbahej në Shqipëri.

Drejtoria Komunale e Arsimit në Shtime njofton se pas procesit të përzgjedhjes, kompania fituese nuk i është përmbajtur realizimit të ofertës me të cilën ka aplikuar bazuar në çmimin e paraqitur.

Drejtoria e Arsimit mbetet e përkushtuar që procesi i përzgjedhjes të jetë në tërësi i bazuar në kërkesat që i përgjigjen formularit sipas UA 02/2016.

Nuk do të ketë asnjë tolerim për kompanitë që pas përzgjedhjes të mos u përmbahen kushteve me të cilat kanë aplikuar dhe pa ofruar sigurinë që ekskursioni të realizohet vetëm sipas kushteve të propozuara në ofertë.

Pas kësaj situate, Drejtoria e Arsimit do t’i marrë veprimet adekuate në mënyrë që të mos përsëritet situata e njëjtë dhe kjo të shërbejë si model për të gjithë ata që dëshirojnë të aplikojnë në të ardhmen.

Ju kërkojmë falje gjithë nxënësve e mësimdhënësve dhe kërkojmë mirëkuptimin e tyre, pasi nuk mund të lejojmë që nxënësit të bartin papërgjegjësinë e ofertuesve.

By admin

Related Post