Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Kirurgët e QKUK-së i reagojnë presidentes Osmani: Nëncmuar dhe injorimi që na bëre janë të papranueshme - Philoshea

Kirurgët e QKUK-së i reagojnë presidentes Osmani: Nëncmuar dhe injorimi që na bëre janë të papranueshme

By admin Nov 3, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kirurgët e QKUK-së i reagojnë presidentes Osmani për operimin në spital privat

Kirurgët e Kirurgjisë Abdominale të QKUK-së i kanë reaguar presidentes Vjosa Osmani, për anashkalimin që i kanë bërë këtij institucioni, duke mos kërkuar ndihmë për trajtim aty por duke u operuar në një spital privat.

Reagimin e tyre e ka publikuar në Facebook gazetari i shëndetësisë, Bujar Vitija.

Në reagimin e kirurgëve thuhet se operacioni që ka kryer Osmani, në QKUK kryhet që nga 12 nëntor 1999 dhe se injorimi dhe nënçmimi që i ka bërë presidentja QKUK-së është e papranueshme.

By admin

Related Post