Këta janë të rinjtë e Lagjes së Boshnjakëve që mbushën veriun me flamuj shqiptarë

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Për shkak të vendimit për targa, komuniteti serb ka shprehur pakënaqësinë e tyre me një portestë të organizuar sot, ku kanë vendosur edhe flamuj serb në çdo cep, raporton Gazeta10.

Nuk kaloi shumë kohë dhe banorët shqiptarë në Mitrovicën e Veriut kanë vënë flamuj të Kosovës dhe atë kombëtar rrugëve në “Lagjen e Boshnjakëve”.

Nëse gjeni papilloma në trupin tuaj, bëjeni këtë menjëherë

Shkon në 19 numri i të vdekurve si pasojë e aeroplanit që u rrëzua në Tanz…

Gazeta10 ka siguruar foton e shkrepur të trimave nga Lagja e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut, të cilët vendosën flamurin kombëtarë dhe atë kosovar.

By admin

Related Post