Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Këta janë pronarët e shtëpisë së pleqve ku u sulmua e moshuara - Philoshea

Këta janë pronarët e shtëpisë së pleqve ku u sulmua e moshuara

By admin Nov 2, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Një video shokuese është publikuar në rrjetet sociale nga ku një e moshuar shihet se po goditet me shuplaka në fytyrë nga një infermiere.

Pamjet janë publikuar nga aktorja Kaltrinë Zeneli të martën.

Ngjarja ka ndodhur në Shtëpinë e të Moshuarve “Orenda” në Pejë.

“Orenda” Sh.P.K. është një biznes privat i cili merret me aktivitetet në shtëpitë e kujdesit për të moshuarit dhe personat me nevoja të veçanta.

Aksionarë të biznesit janë Anton Rasaj, Besmir Ahmetaj, Agron Kukaj dhe Esmira Kukaj

By admin

Related Post