Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Ka shtrenjtime, publikohet çmimi i derivateve për 24 orët e ardhshme - Philoshea

Ka shtrenjtime, publikohet çmimi i derivateve për 24 orët e ardhshme

By admin Nov 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar çmimin e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 71 centë, i benzinës 1 euro e 46 centë, derisa i gazit 71 centë.

Krahasuar me dje, benzina është shtrenjtuar për 1 cent.

Këto çmime hyjnë në fuqi nga ora 10:00 dhe do të jenë valide për 24 orë.

By admin

Related Post