Ja kur mund të lëvizin lirshëm qytetarët e Bosnjës dhe Kosovës

By admin Nov 4, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Sipas një sqarimi të Qeverisë së Kosovës, janë disa përftime nga marrëveshjet e nënshkruara në Berlin. Një ndër to, mundësia e udhëtimit të kosovarëve në Bosnjë e Hercegovinë, pa viza.

Në Samitin e Berlinin, dje janë nënshkruar tri marrëveshje nga kryeministrat e gjashtë shteteve të Ballkanit Perëndimor.

Firmën e ka hedhur edhe Kryeministri Albin Kurti dhe Qeveria e tij ka dhënë shpjegim se cilat janë përfitimet nga këto marrëveshje.

“Pas ratifikimin të kësaj marrëveshje në të dy shtetet, qytetarët tanë do të mund të udhëtojnë në Bosnje dhe në Hercegovinë pa viza”, thuhet në videoklipin e publikuar nga qeveria e Kosovës.

By admin

Related Post