Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Ish-kryeministri Fatos Nano është mirë me shëndet, konfirmojnë familjarët - Philoshea

Ish-kryeministri Fatos Nano është mirë me shëndet, konfirmojnë familjarët

By admin Aug 29, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Lajmi se ish-kryeministri i Shqipërisë, Fatos Nano, është në gjendje të rëndë shëndetësore është përgënjeshtruar nga familjarë të tij.
Ai është paraqitur në spital të premten për shkak të një problemi në mushkëri, por është jashtë rrezikut për jetën. Bëhet e ditur se ish-kryeministri vuan dhe nga diabeti.
Për pak javë, më 16 shtator, ish-kryeministri Fatos Nano feston 71 vjetorin e lindjes.

By admin

Related Post