Ish-ambasadori i Holandës ka një lajm të mirë për vizat

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ish-ambasadori holandez, Robert Bosch ka thënë se Holanda e mbështet heqjen e vizave për Kosovën dhe antarësimin e saj në Këshillin e Evropës.

Përmes një shkrimi në Facebook, Bosch tha se ky është një lajm i mirë për Kosovën.

Këtë Bosch e tha në kongresin e sotëm të Kristian Demokratëve Holandez.

“Kongresi i sotëm i Kristian Demokratëve Holandez. Lajm i mirë për Kosovën. Holanda mbështet heqjen e vizave dhe anëtarësimin në CoE! Vetë CDA dëshiron të bashkojë njerëzit dhe të jetë një forcë moderatore në Holandë dhe dëshiron të luftojë egoizmin dhe të shkojë drejt bashkimit”.

By admin

Related Post