Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
“Hashimin ma mori Kosova”, babai i ish presidentit flet në dy vjetorin e shkuarjes së Thaçit në Hagë - Philoshea

“Hashimin ma mori Kosova”, babai i ish presidentit flet në dy vjetorin e shkuarjes së Thaçit në Hagë

By admin Nov 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Sot u bënë dy vite që kur ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi u arrestua nga policia e Prokurorisë Speciale në Hagë me 5 nëntor 2020.

Në përvjetorin e dytë që kur Thaçi u dërgua në paraburgim, babai i tij rrëfen për T7 se sa e rëndë ishte kjo kohë për të.

Babai i ish-presidentit Thaçi që tash mbi supet mban plot 84 vite, thotë se jo vetëm birit të tij, por të gjithë atyre qe u derguan në Hagë, po u bëhet e padrejtë.

Përkundër mallit e mërzisë për të birin, 84 vjeçari thotë se ish presidenti nuk është më vetëm djali i tij.

Babai i shprehet i bindur se i biri i tij dhe bashkëluftëtarët e të birit, shumë shpejt do të dalin të pafajshëm e do të lirohen.

By admin

Related Post