Haradinaj i çeI Ietrat: Në Zyrën e Kurtit e Iexuam rresht për rresht marrëveshjen, do na njohin 5 shtetet e BE’së

By admin Nov 1, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Lideri i AAK’së, Ramush Haradinaj ka thënë se në takimin që pati me kryeministrin Albin Kurti e ka lexuar fjalë për fjalë planin për marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë.

Haradinaj ka thënë se njohja nga pesë shtetet e Bashkimit Evropian është element kyq në procesin e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë.

Haradinaj në emisionin ‘Pressing’ në T7 tha se beson që marrëveshja mund të kryhet këtë vit, pasi sipas tij ka fokusim të madh të ndërkombëtarëve që të kryhet brenda këtij viti.

Sipas tij, ky plan i marrëveshjes do të jetë i vështirë për t’i ikur.

“Së fundmi e kam dëgju prej kryeministrit Kurti, e kem lexu aty. E kemi kthy, me Ardianin kemi qenë bashkë, dytë e kemi lexu. Nja 1 or jemi marrë me to. E kam lexuar rresht për rresht.

Sdi që kemi mujt me lon kësaj here, nuk është bashkë me lon. Shumë vështirë ka me qenë me lon kësaj here.Besoj që ka fokusim të madh që këtë vit të kryhet kjo cështje”, tha ai.

By admin

Related Post