Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Halil Kastrati: Nuk pata forcë me pa videon, nënës tonë me zemër i kishim bërë strehim - Philoshea

Halil Kastrati: Nuk pata forcë me pa videon, nënës tonë me zemër i kishim bërë strehim

By admin Nov 2, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Aktivisti dhe humanisti kosovar, Halil Kastrati ka reaguar lidhur me rastin e rrahjes së një të moshuare nga tri infermiere në një qendër të kujdesit në Pejë.

Kastrati thotë se është shumë i prekur lidhur me rastin, derisa ka thënë se të moshuarës i ofrojnë strehim në shtëpinë e të moshuarve që e drejton vetë Kastrati.

Reagimi i plotë:

Nuk pata force me pa videon deri ne fund por me dhimbje ne shpirt po i percjelli lajmet per rastin e te moshuares, nenes se deshmorit ne Peje dhe realisht kam ngele pa koment.

Cdo sherbim ndaj njerezve me nevoja te ndryshme duhet te jete mision sepse vetem atehere u sherben atyre me shpirte e trup.

Pa dashur qe te zgjatem me shume, te ju japim hapsire organeve te drejtesise me thene fjalen e fundit ndersa te moshuares, nenes tone me gjithe zemer i kishim bere vende ne shtepine tone.

Zot na fal e na udhezo. 😢🤲

By admin

Related Post