Gjendja në Veri, Osmanit i shkon në zyre ambasadori amerikan

By admin Nov 7, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Presidentja e Kosovës, Vjosa ka pritur në takim ambasadorin e SHBA-ve, Jeffrey Hovenier, më te cilin bisedoi për zhvillimet e fundit në veri të vendit.

Siç njofton zyra e presidencës, ”Osmani nënvizoi përkushtimin e institucioneve të Republikës së Kosovës për të garantuar mjedis të sigurt për të gjithë qytetarët e vendit në koordinim të plotë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aleatët evropian“.

Takimi vjen në një kohë kur pjesëtarët e komunitetit serb në Kosovë janë larguar nga Kuvendi, prokuroria, gjyqësia, policia dhe administrata.

Kërkojnë nga Qeveria ta anulojnë vendimin për targat si dhe ta formojnë Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe.

By admin

Related Post