Gani Gërmia vishet si vajzë, një i moshuar ia ofron 10 euro për të shkuar në hotel

By admin Nov 7, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Maniakët, përdhunuesit, abuzuesit me të mitur tashmë janë një fenomen i shtuar në shoqërinë shqiptare brenda dhe jashtë kufijve.

Emisioni “Piranjat” ka sjellë për publikun një eksperiment social, se si sillen të moshuarit në Prishtinë kur shohin një femër.

Për këtë arsye Gani Gërmia vendos që të vishet si një femër seksi dhe të provojë se si sillen të moshuarit kur ta shohin. Dhe pa u zgjatur shumë “Piranja”, Gërmia vendos të bëjë një makiazh të lehtë të ndryshojë lukun dhe të veshë fustan, dhe më pas të hedhë “grepin” dhe të presë.

Pa kaluar as disa minuta në stolin ku ishte ulur e mitura 16-vjeçare (Ganiu), afrohet një i moshuar i cili hidhet direkt në veprim, duke kërkuar që të shkojnë në hotel.

Por ajo që të bën më shumë përshtypje është gjuha e përdorur nga i moshuari, i cili flet pa filtra dhe e thotë hapur atë që kërkon, madje kërkon të bëjë edhe pazar për çmimin e kohës që do të kalojë me të “miturën”.

By admin

Related Post